Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information och på tid för att boka/köpa biljetter
Inga föreställningar idag eller imorgon.
Fler dagar...
Kalendarium
Kommande
BioVino Torsdagar
Småfolkets Bio
Ny finsk film
Skolbio
Umeå Europeiska Filmfestival
Folkets Bio
Kulturkompis
Kompiskortet
Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information och på tid för att boka/köpa biljetter
Inga föreställningar idag eller imorgon.
Fler dagar...
Folkets Bio Umeå
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!   Om integritet

Väven fyller fem år

Lördagen den 16 november firar kulturhuset Väven fem år, och det firas med ett hejdundrande födelsedagskalas i hela huset! Hos oss på Folkets Bio Umeå så kör vi fri entré med barnbio och kortfilmsprogram. Kostnadsfria biljetter hämtas ut i vår biljettkassa inför filmvisningen.

Program lördag 16 november

11:00–16:00 i salong Tagning: KORTFILMER - DROP IN
​​​​​I salong Tagning rullar svenska kortfilmer c/o Folkets Bio hela dagen, 11-16 under Vävens 5 års firande. Kliv in i biografens mysiga mindre salong och upplev en eller flera utvalda filmer - filmer som roar, oroar och ger nya perspektiv! Från 15 år.

11:15 i salong Tystnad: TÄNK OM
En animerad film för den allra yngsta publiken. Följ med i berättelserna om djurliv, busliv och om att få vara nära. En kärleksförklaring till relationen mellan liten och stor och till lusten att ge sig ut på fantasifulla, fantastiska äventyr. Baserad på Lena Sjöbergs August-nominerade barnbok. Berättare & sång: Nina Persson. Rekommenderas från 2 år.

12:15 i salong Tystnad: STORA STYGGA RÄVEN
En rolig och hjärtlig historia för hela familjen från skaparna av Oscarsnominerade Victor & Josefine. Landsbygden är inte alltid så lugn och fridfull som man kan tro och djuren på den här gården är särskilt underliga: En räv som tar hand om en hel kycklingfamilj, en kanin som spelar stork och en anka som vill vara jultomten.

14:15 i salong Tystnad: HAVETS SÅNG
Flerfaldigt prisbelönad Oscar-nominerad animation för hela familjen. Havets sång (Song of the Sea) är berättelsen om Ben och hans lillasyster Saoirse och deras fantastiska resa fylld av myter och magi.


Läs hela dagens program på: vaven.se


Publicerad 4/11 2019 kl 10:31. Senast uppdaterad 4/11 2019 kl 10:44.
Folkets Bio Umeå  |  Västra Strandgatan 8A, 0727-13 43 40  |  info@folketsbioumea.se
⬆︎