Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information och på tid för att boka/köpa biljetter
Inga föreställningar idag eller imorgon.
Fler dagar...
Kalendarium
Kommande
BioVino Torsdagar
Småfolkets Bio
Ny finsk film
Skolbio
Umeå Europeiska Filmfestival
Folkets Bio
Kulturkompis
Kompiskortet
Kalendarium
Kalendarium
Klicka på titel för information och på tid för att boka/köpa biljetter
Inga föreställningar idag eller imorgon.
Fler dagar...
Folkets Bio Umeå
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!   Om integritet

Biografen stängd, öppnar åter 14 augusti

Med anledning av covid-19 är biografen stängd sedan 29 mars 2020. Föreningen planerar nu för att kunna öppna biografen i begränsad omfattning från och med 14 augusti. Mer information om biografens öppning och förhållningssätt kommer under sommaren. 

Varma önskningar om en glad sommar, så ses vi igen i augusti! 

Stötta Folkets Bio Umeå

Det rådande samhällsläget innebär ett stort slag för landets oberoende biografer. Folkets Bio Umeå är en ideell förening utan eget vinstintresse som även efter krisen vill ge er filmupplevelser i världsklass. Det finns ingen som vet hur länge situationen kommer att påverka föreningens ekonomi, men dess effekter är redan synliga och liksom för alla mindre kulturverksamheter kommer de kommande månaderna att vara utmanande. 

Har du ekonomiska förutsättningar som tillåter och ett hjärta som klappar lite extra hårt för kvalitetsfilm på bio så finns det några sätt du kan hjälpa oss att trygga verksamheten:
 

Beställ hem ett rabatt- eller presentkort
Genom att redan nu köpa ett Folkets Biokort (400 kr) eller presentkort (100 kr/st) så investerar du i biografens fortsatta verksamhet när krisen är över. Folkets Biokort gäller för fem filmer och är giltigt ett helt år från första gången det används. 

Swisha beloppet till 123 103 90 49 (eller via bankgiro nr 304-2504) och märk betalningen med antingen ’Folkets Biokort’ eller ’Presentkort’. Maila sedan ditt namn, adress och telefonnummer till info@folketsbioumea.se så skickar vi hem kortet till dig!

Se fantastiska filmer hemma
Streamingtjänsten Draken Film har gett biografälskare i Sverige ett superfint erbjudande, och lanserar nya bioaktuella filmer och skänker hälften av prenumerationsintäkterna till kvalitetsfilmbiografer. Om du startar en prenumeration för 79 kr/månad med koden UMEA går hälften av intäkterna under 6 månader direkt till Folkets Bio Umeå. Prenumerationen har ingen bindningstid och du kan säga upp den när du vill. Läs mer och signa upp


Kontakt
Vill du komma i kontakt med oss om biljettfrågor är det enklast att maila oss på info@folketsbioumea.se, så svarar vi så snabbt vi hinner. Vid eventuella snabba beslut om inställda visningar erbjuder vi självklart återköp av förköpta biljetter.


Ta hand om er!


Publicerad 17/3 2020 kl 06:57. Senast uppdaterad 17/6 2020 kl 13:36.
Folkets Bio Umeå  |  Västra Strandgatan 8A, 0727-13 43 40  |  info@folketsbioumea.se
⬆︎